Billeje Malta

Biludlejning på Malta

Generel information og regler 

For at leje en bil, skal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori), og have haft dit kørekort i mindst 2 år. Et gebyr for ung chauffør under 25 år kan opkræves. Den højeste alder for at leje en bil er 70 år. 

Sikkerhedssele er obligatorisk på Malta, selvom barnets sæder ikke er. Der køres på venstre side af vejen, og kun er tilladt at passere til højre om andre biler.

I byerne er fartgrænsen 25mph/40km/t, på landeveje 40mph/64km/t. Der er ingen motorveje på Maltas øer. 

Kørsel på Malta med en udlejningsbil 

Malta er fordelt over 3 øer. Den største ø bærer den kollektive titel Malta og lufthavnen ligger også her, syd for hovedstaden Valletta. Malta har intet karakteristisk landskab og næsten ingen bjerge og floder. De vigtigste elementer på Malta er havne, klipper og strande. I den nordøstlige del kan du finde sandstrande. 

De bemærkelsesværdige kollektiv af tre befæstede byer består af Cospicua, Senglea og Vittoriosa (De 'Tre Byer'). Byerne er omgivet af mure, der blev bygget i det 17. århundrede. Desuden er Maltas syv megalittempler (der går tilbage til bronzealderen) spredt rundt om øerne Gozo og Malta.

En andet område af interesse er den maltesiske hovedstad Valletta, på kort afstand fra lufthavnen. Byen har en hyggelig havn og står på UNESCOs verdensarvsliste siden 1980. 

Udleje en bil på Malta

Malta Lufthavn tilbyder følgende biludlejningsselskaber/serviceydelser: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty.

En anden mulighed er at reservere en udlejningsbil gennem EasyTerra, en hjemmeside, der sammenligner priserne for veletablerede biludlejningsselskaber for din bekvemmelighed.