Services

Servicer

Hoteller

Park Plaza Belfast (tlf.: +44(0)28 9442 7000) ligger i gåafstand fra terminalen. Et andet hotel i området er Dunadry Hotel & Country Club (tlf.: +44(0)28 9443 4343). Du kan reservere hoteller ved skranken fra Belfast Velkomstcentret (tlf.: +44(0)28 9024 6609) i Ankomsthallen. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et bredt udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Belfast International Lufthavn har et rimeligt udvalg af butikker, restauranter og barer. Der er snackbarer, caféer, en restaurant og en vinbar. I shoppingsområdet kan du blandt andet finde en souvenirbutik med typiske produkter fra Nordirland, kaldet ‘Taste of Ulster’.

Bagage

Du kan henvende dig til serviceskranken for tabte og fundet genstande. Du kan ikke opbevare bagage, men du kan lade nøglerne på serviceskranken for £5.00.

Information

Der er en serviceskranke: Lufthavn Informationsskranke på første sal, der er tilgængelig gennem det almindelige telefonnummer. De ansatte giver også oplysninger om offentlig transport. I Ankomsthallen er der også computerskærme med turistinformation.

Forretning

Business faciliteter kan findes i Business Lounge, såsom internet, fax og telefon. Business Class passagerer har fri adgang til loungen, mens andre passagerer skal betale £9.50. Mødelokaler er tilgængelige i Fitzwilliam International Hotel og Dunadry Hotel & Country Club (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Terminalbygningen blev fuldstændig renoveret og indrettet for handicappede i 2004. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner, herunder teksttelefoner. Lufthavnens personale er blevet uddannet i simple tegnesprog. Der er reserveret parkeringspladser til handicappede, tæt på terminalen, og du kan bede om hjælp med transport af din bagage.

Andre servicer

Der er ingen banker, men der er et vekslingskontor (Travelex) og hæveautomater. Der er også et lille postkontor og computere med internetadgang. Du kan finde et stilhedscenter ved siden af skrankerne for biludlejningsselskaber.