Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men lufthavnen ligger tæt på byens centrum, hvor der er et stort udvalg af hoteller. Det nærmeste store hotel er Belfast Hilton (tlf.: +44(0)28 9027 7000) tre kilometer fra lufthavnen. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et begrænset antal af butikker, restauranter og barer. Der er et par snackbarer og der er en restaurant. Der er et par aviskiosker og souvenirbutikker.

Bagage

Kontakt den generelle serviceskranke for tabte og fundet genstande. Der er ingen faciliteter for at opbevare bagage.

Information

Der er en serviceskranke i Ankomsthallen, der er tilgængelige gennem det almindelige telefonnummer. Du kan også foretage forespørgsler om hoteller og attraktioner i Belfast.

Forretning

På Conference Suite (tlf.: +44(0)28 9093 5265) er der kontorer og mødelokaler til leje for højst 40 personer. En fax, kopimaskine og audiovisuelt udstyr er til stede og catering er også muligt. Dette businesscenter tilbyder også sekretærbistand.

Faciliteter for handicappede

Lufthavnen er udmærket tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner. Der er også en speciel sænkede check-in skranke. Nogle af lufthavnes personale er uddannet i simple tegnesprog. Hvis du vil bruge en teksttelefon eller teleslynge, kan du kontakte serviceskranken. Tæt på terminalen er der reserveret parkeringspladser for handicappede og der er telefoner på alle parkeringspladser, som du kan bruge til at bede om hjælp.

Andre servicer

I Ankomsthallen er der ingen banker eller vekslingskontorer, men der er hæveautomater. Desuden er der en internetcafé og trådløst internet er også tilgængelig.