Transport

Lokal transport

Tog

Bergen Lufthavn har ikke en direkte togforbindelse, men det har en pendulbus og en hurtig færgeforbindelse til mange byer. Med en bus og udenfor myldretiden tager turen til Bergens centrum 25 minutter. For mere information, besøg venligst den Norske busselskabs hjemmeside.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 20 kilometer fra Bergens centrum. Lufthavnen ligger til højre for motorvej 580/E39 fra Bergens centrum mod Flesland. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Bergen Lufthavn har en pendulbus, som tager dig til Bergens centrum. I løbet af ugen kører bussen fra 06:00 til 21.00. Du kan også rejse til Nesttun eller Fyllingsdalen.

Biludlejning Bergen Flesland Lufthavn

I ankomsthallen er der flere biludlejningsfirmaer: Bugdet, Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan foretage en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser på samme tid.

Taxa

Der holder taxaer foran ankomsthallen. Det er også muligt at ringe efter en taxa: Bergen Taxi og Norges Taxi. Disse virksomheder bruger faste priser for turen fra Bergens centrum til lufthavnen. Dagtimerne: 295 norske kroner, om natten 345 norske kroner og på helligdage 395 norske kroner (2008-priser).

Taxi1 taxaerne starter altid med taxameteren på nul. Som standard udstyr har bilerne to sæder for spædbarn.

Lufthavnsparkering

Bergen Lufthavn har cirka 3500 parkeringspladser. Billige parkeringspladser er til rådighed kun 500 meter fra lufthavnen. For mere information, kontakt venligst Europark (tlf.: +47(0)22 05 34 70).