Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen. Buslinje 2 kører til Hauptbahnhof i Salzburg.

Bil og bus

Lufthavnen er tæt på byen, kun fire kilometer fra centrummet af Salzburg. Frakørslen til lufthavnen (‘Flughaven’) er tydeligt angivet på motorvej A1 (til Wien og Budapest), frakørslen, der forbinder til A8 (til München). Fra centrummet af Salzburg følger du først Maxglaner Hauptstrasse og derefter Innsbrucker Bundesstrasse (B1), der fører direkte til lufthavnen.

I løbet af dagen kører en bus (linje 2) hvert tiende minut til Salzburg Hovedbanegården, rejsetiden er cirka 20 minutter. Andre destinationer er også tilgængelige fra busstationen i lufthavnen, som for eksempel Zell am See, Maishofen, Saalfelden, Weißbach, St. Martin, Unken, Bad Reichenhall og Wals.

Biludlejning - Salzburg Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker for biludlejningsselskaber: Avis, Bluebox, Budget, Europcar (Arac), Hertz, National/Alamo (Denzeldrive) og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen. En tur til Salzburgs centrum tager omkring 15 minutter og koster omkring €12.00.

Lufthavnsparkering

Parkeringsområder P1 og P2 er for korttidsparkering, 16 timers parkering koster €17.50. Der er også en plads for langtidsparkering, 16 timer koster €13.30. Der er billigere at parkere din bil på P3, P5 eller P7, 16 timer koster €10.50. Der er forudbetalte parkeringsbilletter, der kan købes for €70.00, €140.00 og €280.00, hvor du kan modtage en 10 % rabat. Yderligere information om parkering er til rådighed gennem Carport Parkmanagement GmbH (tlf.: +43(0)662 8580 7911).