Billeje Rumænien

Biludlejning i Rumænien 

Generel information og regler 

For at leje en bil, skal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori), og have haft dit kørekort i et år. Et gebyr for ung chauffør under 25 år kan opkræves. Den maksimale aldersgrænse for at leje en bil er 70 år.

Ikke-EU-borgere skal have et internationalt kørekort for at køre i Rumænien. Sikkerhedssele er obligatorisk, men barnets sæder er ikke. Der køres på højre side af vejen og bøder kan betales på stedet.

Hastighedsgrænsen er: I byen 37mph/60km/t, på landeveje 44mph/70km/t og på motorveje 56mph/90km/t.

Kørsel i Rumænien med en udlejningsbil

Rumænien er et stort land med en bred vifte af landskaber og regioner. I den berømte region Transsylvanien, kan du finde det højeste bjerg i Rumænien, Moldoveaunu (2544 meter), og flere smukke bjergkæder. Her kan du finde mere end 150 gletcher søer og boreale skove her. 

Byen Sibiu, en middelalderlig by i hjertet af Rumænien, ligger 215 kilometer fra Bukarest. En anden mulighed for en dejlig dagsflugt er turen til den historiske region Dobroedzja. Du kan finde distriktet Constanta, i det sorte hav (lidt mere end 200 kilometer fra Bukarest).

Rumænien byder på charmerende landskaber og den største bestand af bjørne, ulve og losser i Europa. Nu om dage er 26 % af landet dækket af skov, denne procentdel plejede at være højere. I nærheden af Bukarest, er den nærmeste skov Vlasia skoven, som omgiver Bukarest og dele af Ilfov distriktet, landbrugsjord nær Bukarest.

Udleje en bil i Rumænien

Der er mange biludlejningsselskaber, der opererer i lufthavnen i Bukarest. Disse omfatter: Budget, Europcar og Hertz. Du kan også bestille en udlejningsbil gennem EasyTerra. Denne hjemmeside sammenligner priserne for veletablerede biludlejningsselskaber for din bekvemmelighed.