Transport

Lokal transport

Tog

AeroExpress toget kører mellem lufthavnen og Paveletsky Station i Moskva, rejsetiden er 40-50 minutter, og en billet koster 120 rubler. Derudover er der langsommere tog med det samme rute, rejsetiden er 70 minutter.

Bil og bus

Den vigtigste vej mellem lufthavnen og Moskva er Kashirskoe-motorvej, 22 kilometer til den sydlige del af den russiske hovedstad. Frakørslen er tydeligt angivet.

Fra lufthavnen er der moderne hurtigbusser, der kører til Domodedovskaya Metrostation i det sydlige Moskva, rejsetiden er 25-30 minutter og koster 30 rubler. Lignende busser kører også til den anden store lufthavn i den russiske hovedstad, Sheremetyevo, rejsetiden er 90-120 minutter og koster 200 rubler. For at komme til Domodedovskaya Metrostation kan du også bruge minibusser.

Biludlejning - Moskva Domodedovo International Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran begge terminaler. En tur til centrummet af Moskva koster mellem 1100 og 1800 rubler, afhængigt af selskabet og biltype. Yderligere oplysninger om taxapriser fås (tlf.: +7(0)95 363 2777) eller (tlf.: +7(0)95 363 3089).

Lufthavnsparkering

Der er 4000 parkeringspladser i lufthavnen, i alle tilfælde er de første 15 minutters parkering gratis. Lige foran terminalen er der ledige pladser for korttidsparkering, som koster 100 rubler per time. Der er en billigere løsning i Cargo Terminal, der koster 50 rubler per time. Der er langtidsparkering, tæt på indgangen til lufthavnen, der koster 400 rubler per dag eller bag Airhotel, der koster 300 rubler per dag. Der er et område, hvor du kan parkere gratis, men selvfølgelig ligger den længst fra terminalen.