Transport

Lokal transport

Tog

Aeroexpress forbinder lufthavnen med Belorussky togstationen i Moskva. Turen tager 35 minutter.

Bil og bus

Sheremetyevo Lufthavn ligger 29 kilometer nordvest for Moskva. Rejsetiden mellem lufthavnen og den russiske hovedstad tager omkring tredive minutter uden for myldretiden, men i myldretiden kan det nemt tage op til to timer. Med din udlejningsbil tager du Leningradskiy Prospekt fra russiske hovedstads centrum mod nordvest. Vejen forbinder med Leningradskiy Shosse (motorvej M3), der fører til lufthavnen. Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Busserne 851 og 851e (ekspresbus) forbinder Sheremetyevo Lufthavn med metrostation Rechnoi Vokzal i Moskva. Bus 817 kører til metrostationen Planernaya. Du kan også komme til disse to metrostationer med minibus (marshrutka).

Biludlejning Moskva Sheremetyevo Lufthavn

I Ankomsthallen i Terminal F kan du finde biludlejnings skranke. Der er kun et udlejningsfirma til stede i Moskva Sheremetyevo Lufthavn: Hertz. Til de fleste udlejningsbiler skal føreren være mindst 25 år gammel og have mindst 1 års køreerfaring. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Der er to taxaselskaber til stede i Sheremetyevo Lufthavn. I den internationale Terminal F finder du taxaer fra Transparking. Der er faste priser. En tur til Moskva centrum koster 1800 rubler.

Lufthavnsparkering 

Der er masser af parkeringspladser i Moskva Sheremetyevo Lufthavn. Langtidsparkeringspladserne kan findes til højre for indgangsvejen til lufthavnen. Der er en korttidsparkeringsplads lige foran Terminal F. På lufthavnens hjemmeside kan du finde et kort, der viser de forskellige parkeringspladser.