Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen, men der er busser, der kører til togstationen i Basel (linje 50) og Mulhouse (linje 707).

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs hovedvej A35, otte kilometer nordvest for Basel og 25 kilometer syd for Mulhouse. Fra Basel er lufthavnen også tilgængelige gennem Flughafenstrasse.

BVB buslinje 50 kører til togstationen i Basel. Linje 52 kører til Badischer Bahnhof, forbi de største hoteller i Basel. På den franske side kører buslinje 707 til centrummet af Mulhouse. Südbaden Bus SBG opretholder forbindelsen mellem lufthavnen og Freiburg, Tyskland.

Biludlejning - Basel-Mulhouse Lufthavn

På den franske side samt den schweiziske side er der biludlejningsselskaber: Autopôle, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Citer og Sixt. I den schweiziske side kan du finde disse ved parkeringsplads S10 (reserveret til udlejningsbiler), og i den franske del, på første sal i Hal 1. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud. Klik her for biludlejning i Mulhouse, Frankrig og her for biludlejning i Basel, Schweiz.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. For Schweiz ringer du til (tlf.: +41(0)612 222 222). For Frankrig ringer du til (tlf.: +31(0)3 8970 0282). En tur til Basel koster omkring CHF 40.00, til Mulhouse omkring €35.00 og til Freiburg €110.

Lufthavnsparkering

I den franske del har alle parkeringspladser og parkeringsområder præfikset ‘F’, og i den schweiziske del har de præfikset ‘S’. I begge tilfælde er der et parkeringsområde 1 og parkeringsplads 2 i umiddelbar nærhed af terminalen. Områderne for langtidsparkering er S3 og S4 (Schweiz) og F5 og F6 (Frankrig). Der betaler du CHF 95.00/€49.00 for en uges parkering.