Transport

Lokal transport

Tog

Der er en togstation under Terminal B, hvor lokale, regionale og intercitytog stopper. Der er direkte forbindelser med Winterthur, Bern, Basel og Lucerne. Fra Hauptbahnhof i Zürich er der forbindelser med mange andre steder i Schweiz.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 12 kilometer nord for Zürich og er let tilgængeligt fra Zürich, Bern og Basel gennem A20. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Busstationen er bag parkeringspladser 2 og 3, mange lokale og regionale buslinjer kører derfra. Der er også busforbindelser, der stopper i S-station (Balsberg, S-station 7 og Glattbrug S-station 5). Om natten er der en ekspresbus til flere destinationer i Schweiz.

Biludlejning - Zürich Lufthavn

I parkeringsplads 2 kan du finde skranker fra biludlejningsselskaber: Alamo/National, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen (tlf.: +41(0)848 850 852). En tur til centrum af Zürich tager 15 minutter og koster omkring CHF 50.00.

Lufthavnsparkering

Parkeringspladser P1, P2 og P3 har, i alt, pladser for mere end 6000 biler og en direkte forbindelse med terminalen. Priser: CFH 4.00 for den første halve time, CFH 6.00 for den første time, derefter CFH 3.00 per time. Parkeringsplads P5 er lidt længere væk og P40 og P60 er parkeringspladser. Her betaler du CFH 28.00 per dag og CFH 60.00 for tre dage, efter dette er priserne for P60 noget lavere end for P5 og P40.