Transport

Lokal transport

Tog

Der er ikke tog, der kører på Lanzarote.

Bil og bus

Lufthavnen ligger fire kilometer fra øens hovedstad, Arrecife, langs hovedvejen Arrecife-Yaiza (LZ-2). Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Ved siden af Ankomsthallen er der stoppesteder for buslinje 4, der kører hver halve time til busstationen i Arrecife i Playa Honda, busser kører fra denne station til alle destinationer på Lanzarote, herunder til Puerto del Carmen, Femes, Maguez, Orzola, Los Valles, Montana Blanc og Puente Mujeres.

Biludlejning - Lanzarote Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Autos Reisen, Avis, Betacar, Cabrera Medina, Cicar, Felycar, Hertz og Payless. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder ved siden af Ankomsthallen. En tur til Arrecife koster cirka €8.00, til Costa Teguise €15.00 og til Playa Blanca cirka €30.00.

Lufthavnsparkering

Lige foran terminalen er der en parkeringsplads med pladser til mere end 1100 biler, hvoraf den første halve time af parkering er gratis, for den anden halve time betaler du €0,50, derefter €0,95 per time med et maksimum på €9.25 per dag, fra den femte dag €7.40 per dag.