Transport

Lokal transport

Tog

Lufthavnen har fremragende togforbindelser med Barcelona gennem RENFE tog linje. Togstationen (Cercanías) er tilgængelige gennem gangbroen mellem terminaler A og B. Tog afgår hver halve time og standser ved stationerne Sants-Estaçio (kørselstid 17 min.), Plaça de Catalunya (23 min.), Arc de Triomf (26 min.) og Clot-Arago (30 min.). En billet til disse destinationer koster € 2,30 og der er en forbindelse til metroen på hver station.

For øjeblikket arbejdes der på en ny højhastighedstogforbindelse med Barcelona.

Bil og bus

Lufthavnen er tilgængelig fra ringvejen omkring Barcelona, frakørsel Pata Sur. Lufthavnen er på vej til at Castelldefels (C-31), frakørsel på motorvejen Barcelona-Sitges (C-32).

Lufthavnsbussen A1 afgår hvert 15. minut fra hver terminal til centrum af Barcelona (Plaça de Catalunya). En billet koster € 3,60. Denne service forvaltes af Transports Ciutat Comtal-TCC (tlf.: +34(0)934 156 020). Du kan finde flere oplysninger på hjemmesiden for lufthavnsbus (i menuen med valgmuligheder, ruller du hele vejen ned og klik på lufthavnsbus).

I terminaler B og C er der også to buslinjer, der afgår fra Barcelona til andre destinationer. En bus kører til Figueres, Girona, Lleida, Reus og Tarragona. Den anden bus kører til Castelldefels, Ribes, Sitges, Rocamar, Roquetes, Vilanova, Cubelles, Cunit, Segur, Calafell og El Vendrell.

Mellem 22:55 og 4:11 er der en natbus (nr. 106) til Barcelona.

Biludlejning Barcelona Lufthavn

I terminaler B og C i stueetagen kan du finde skranker for biludlejningsselskaber såsom Avis, Atesa, Alamo, Europcar og Hertz. Du kan også leje en bil på forhånd ved at bruge biludlejningsservice EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udlejningsbiludbydere i ét tilbud.

Taxa

Der holder taxaer på hver terminal. Prisen for en tur til Plaça d'España i Barcelona er omtrent € 15,00 og omkostninger til Sagrada Familia er € 21,00. Priser i løbet af natten og på weekender er en smule højere. Turen tager cirka en halv time. 

Lufthavnsparkering

Der er en indendørsparkeringsplads i terminal C. Dette er forbundet til terminalen af en gangbro. Det er også tilfældet for udendørsparkeringsplads for terminal A. Andre åben parkeringspladser ligger ved terminal B. Barcelona har i alt 13.000 parkeringspladser og 2500 er indendørs. Parkering for en time koster € 1,35 og € 9,45 for hele dagen (mere end 8 timer).