Billeje Spanien

Biludlejning i Spanien 

General information og regler 

For at leje en bil, skal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori), og have haft dit kørekort i 1 år. Et gebyr for ung chauffør under 25 år, kan opkræves. Sikkerhedsseler er obligatorisk, og børnesæder er obligatoriske for børn på op til 3 år gammel. Børn under 12 år må ikke sidde på forsædet. Et internationalt kørekort er stærkt anbefalet til ikke EU-borgere.

Hastighedsgrænserne er: I byen 31mph/50km/t, på landeveje 55mph/90km/t og motorveje 74mph/120km/t.

Motorvejene er velholdte, selv om de lokale veje har brug for en smule vedligeholdelse. Vær opmærksom i bjergområderne: Det anbefales stærkt at dytte ved nogle bestemte sving. 

Kørsel i Spanien med en udlejningsbil 

Med et vejnet, som dækker 160.000 kilometer, vil du bestemt nyde at have en bil. Madrid ligger centralt, i den nordøstlige del vil du finde Barcelona, og Sevilla er den største by i den sydlige del af landet. 

Når du ankommer til Barcelona Lufthavn, anbefales en tur til Zaragoza, 257 kilometer længere ud på landet. Denne smukke by med dens imponerende katedraler, er ikke meget populært blandt turister på trods af dens charme og monumenter. Men den er lige så imponerende som de andre byer i Spanien.  

For dem, der lander i Sevilla Lufthavn, kan udforske regionen Andalusien og dens berømte bjergkæde Sierra Nevada. Byer som Cordoba (med dens berømte 'Mezquita') og Granada (berømt for den imponerende Alhambra), er et besøg værd i denne region. Et andet område af interesse er den klippefyldte halvø Gibraltar, 150 kilometer syd for Sevilla.

Med Madrid som dit udgangspunkt, anbefales en tur til Toledo. Denne kulturby har mange museer, og kan nås på en time. 

Udleje en bil i Spanien

De store spanske lufthavne har flere biludlejningsselskaber, såsom: Atesa, Avis, Alamo, Hertz og Europcar. En anden mulighed er at reservere en udlejningsbil gennem EasyTerra. Denne hjemmeside sammenligner priserne for flere biludlejningsfirmaer for din bekvemmelighed.