Services

Service

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Det nærmeste hotel er Elba Vecindario Aeropuerto Gran Hotel (tlf.: +34(0)902 172 182). Der er en skranke for hotelreservationer i Ankomsthallen. For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med store internetsatser.

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt udbud af butikker, restauranter, snackbarer og caféer. De fleste af dem kan findes i Zone A. Zone B og C har et begrænset udbud. 

Bagage

Skranken for tabte og fundne genstande kan findes på andet niveau mellem Zone B og C (tlf.: +34(0)928 579 130).

Information

Du kan finde en informationsskranke i alle zoner. Turisme bureauet er repræsenteret i Ankomsthallen A (EU-flyvninger, tlf.: +34(0)928 574 117).

Forretning

Der er et mødelokale til maksimalt fem personer ved forbindelsen mellem Zone A og B. Reservationer kan foretages gennem tlf.: +34(0)928 579 005. Sala Galdós VIP-lounge har gratis adgang til business class-rejsende, mens andre skal betale € 15,00. Vecindario Aeropuerto Gran Hotel (se Hoteller) har omfattende faciliteter til businessrejsende, herunder ti rum til møder og konferencer (op til 800 personer).

Handicappede

Terminalen er udmærket tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner. Der er 48 parkeringspladser reserveret til handicappede lige foran terminalen.

Andre service

Der er banker, vekslingskontorer og pengeautomater. Der er også et postkontor. Desuden kan du finde mange rejsearrangører i Ankomsthallen. Der er en legeplads for børn og der er særlige babyomklædningsrum. I Afgangshallen A (EU-flyvninger) er der en internetcafé. Førstehjælpsstationen er på det underjordiske niveau af Zone A (tlf.: +34(0)928 579 123).