Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelser i lufthavnen. Fra Palma er der to tog service: Den sædvanlige tur og turist-tur. En tur med det gamle trætog til Puerto de Sóller er et must for de fleste turister. Det almindeligt tog kører fra Palma til Inca og videre til Sa Pobla og Manacor.

Bil og bus

Lufthavnen ilgger otte kilometer øst for Palma de Mallorca. Fra byen følger du retning af Santanyí. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Uden for Ankomsthallen (Udgang D) er der busstoppestedet. Buslinje 1 kører til centrum af Palma (Paseo Mallorca) i cirka 30 minutter og til Porto Pí. For mere information, ring til tlf.: +34(0)971 431 024.

Biludlejning Palma de Mallorca Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde skranker for biludlejningsfirmaer Avis, Europcar-Betacar, Centauro, Europa, Hasso, Hertz, Record og TUI Cars-Ultramar Express. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for Exit D. En tur til Palma de Mallorca tager omtrent 15 minutter og koster omkring € 15,00. Til andre destinationer tilrådes at foretage en klar aftale om prisen! Indikationer af andre priser: Til Santa Ponsa € 32,00, til Alcudia € 53,00 og til Cala Bona € 62,00.

Lufthavnsparkering

Tæt på terminalen er der en parkeringsplads (tlf.: +34(0)971 787 598) med fem niveauer og plads til næsten 6000 biler. Stueetagen er forbeholdt køretøjer fra biludlejningsfirmaer. Tredje etage er forbundet til Afgangshallen med en bro og de to øverste niveauer er beregnet til langtidsparkering.

Omkostningerne for korttidsparkering: € 0,85 for den første time, € 0,65 pr. time efter dette og hele dagen koster € 6,75. Langtidsparkering koster € 6,75 pr. dag for de første seks dage og € 3,20 pr. dag efter dette.