Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog til lufthavnen. Reus banegård ligger kun få kilometer fra lufthavnen. Næsten hver kystby på Costa Dorada har en togstation. Salou, Cambrils, Tarragona, Mont Roig de Camp, Calafell og Torredembarra ligger på vej til Barcelona. Der er også en busservice, som kører fra Reus Lufthavn til Barcelonas største banegård, Estació de Sants (se nedenfor).

Bil og bus

Lufthavnen ligger på N-420 (T11), omkring 14 kilometer fra Tarragona Center.

Flere buslinjer kører fra lufthavnen (foran ankomsthallen). For eksempel er der bus til Barcelona Hispano Igualadina (tlf.: +34(0)902 447 726). I en halvanden time vil bussen tage dig til byens banegård Estació de Sants eller Plaza Maria Christina. Billetter er til salg på bussen. Der er også en bus til Tarragona og en bus til ferieområderne i Salou og Cambrils.

Bus 50 kører til Reus busstationen og Renfe togstationen, for eksempel. Bus afgangstider er justeret med flyankomster. For mere information, besøg venligst Reus Transport hjemmeside eller kontakt (tlf.: +34(0)977 300 006).

Biludlejning Reus Lufthavn

Der er adskillige biludlejningsfirmaer i lufthavnen: AriquaCrown, Avis, Europcar, Hertz og Sol-Mar. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran ankomsthallen. En tur til Reus koster omkring 18 euro, og til Tarragona omkring 30 euro. Du kan også bestille en taxa med Taxi Reus (tlf.: +34(0)977 345 050).

Lufthavnsparkering

Lufthavnen har cirka 500 parkeringspladser. I lufthavnen er parkering ikke dyrt. Parkering op til fire dage, koster max 8,90 euro, efter fire dage, koste det 7,10 per dag.