Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Det nærmeste hotel er Ruta Jacobea 2.5 kilometer væk (tlf.: +43(0)981 888 211). For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er et meget beskedent udvalg af restauranter og barer. Der er en snackbar og en restaurant, der har en selvbetjeningsafdeling og et rum, hvor du kan spise á la carte. Der er syv butikker.

Bagage

Der er en skranke for tabte og fundet genstande i stueetagen i Afgangshallen (tlf.: +43(0)981 547 571). Du kan ikke opbevare bagage i lufthavnen.

Information

Der er en generel serviceskranke fra Aena, operatøren af de spanske lufthavne, i Central Hallen. Personalet er også tilgængelige gennem det almindelige nummer.

Forretning

Der er ingen faciliteter for forretningsrejsende i denne lufthavn. Møde- og konferencelokaler kan findes i hotellet Ruta Jacobea (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Der er kørestolsramper, tilpasset toiletter og elevatorer. Der er parkeringspladser reserveret for handicappede lige foran terminalen.

Andre servicer

Der er en bank i Central Hallen, Caixa de Galicia (tlf.: +43(0)981 897 131), og der er flere hæveautomater. Der er en Førstehjælpsstation i stueetagen (tlf.: +43(0)981 547 565).