Billeje Storbritannien

Biludlejning i Storbritannien 

Generel information og regler 

For at leje en bil, skal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori) og have haft dit kørekort i 1 år. Et gebyr for ung chauffør under 25 år, kan opkræves. Nogle udlejningsselskaber arbejder også med en aldersgrænse af 69 år. 

Sikkerhedssele er obligatorisk, samt børnesæder for børn på op til 3 år. Det tager noget tid at vænne sig til at køre på venstre side af vejen, selvom dette er nemt, da kørestilen i Storbritannien er anstændig. Vær særlig opmærksom ved rundkørsler. Mange turister tager disse i den forkerte retning. 

Hastighedsgrænserne er: I byen 30mph/50km/t, lokale veje 60mph/96km/t og motorveje 70mph/112km/t.

Kørsel i Storbritannien med en udlejningsbil 

Du kan lave en masse dejlige ture i England, Skotland og Wales, afhængigt af ankomstbyen. De fleste af byerne er indbyrdes forbundet, og en dagstur fra London til Birmingham (cirka 160 kilometer) kan nemt arrangeres. Victoria Square i det centrale Birmingham er et besøg værd. 

Desuden er byer som Liverpool og Leeds et besøg værd for en dagstur. Havnen i Liverpool står på UNESCOs liste siden 2004. En anden mulighed fra London er et besøg i Kent amt. Med din egen bil kan mange af disse slotte blive besøgt uden anstrengelse. 

At køre fra London til Glasgow er også interessant, selvom det anbefales at opdele turen over 2 dage. Undervejs, hvilket er omkring 550 kilometer, vil du finde mange Bed og Breakfast's for at overnatte.

En tur til Wales (fra London) er også nemt. Der er 300 kilometer til byen Harlech, med charmerende slotte og Snowdonia, nationalparken, som er værd at besøge.

Udleje en bil i Storbritannien

I lufthavnene i Birmingham, Leeds, Liverpool og London (blandt andre), kan mange biludlejningsfirmaer lette tingene mht. biludlejning. Disse selskaber omfatter Avis, Alamo, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Det er også muligt at leje en bil gennem EasyTerra. Denne hjemmeside sammenligner priserne for flere biludlejningsfirmaer for din bekvemmelighed.