Transport

Lokal transport

Tog

Der er en gratis énskinnet jernbaneforbindelse (Air-Rail Link) med togstationen fra lufthavnen, denne Air-Rail afgår fra den øverste etage af Terminal 1, rejsetiden er 2 minutter. Mange regional- og intercitytog kører til stationen i lufthavnen. Der er blandt andet en direkte forbindelse med London Euston. For yderligere information om tog, kig venligst på hjemmesiden National jernbane (tlf.: +44(0)845 748 4950).

Bil og bus

Lufthavnen ligger 13 kilometer øst for centrum af Birmingham, lige ved siden af motorvej A45 nær udgang 6 på motorvejen M42, som forbinder til M6. Lufthavnen er tydeligt angivet på trafikskiltene.

A bus (linje 900) kører hver 20 minutter til Digbeth busstation i Birmingham og derefter til centrum af byen. Der er også direkte forbindelser fra lufthavnen til andre destinationer i England, blandt andre steder lufthavnene i London Luton, Gatwick og Stansted (Flightlink, tlf.: +44(0)8705 757 747).

Biludlejning - Birmingham Lufthavn

I Millennium Link kan du finde skranker for biludlejningsfirmaer: Avis, Alamo/Enterprise, Budget, Europcar, Hertz og National. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthaller af begge terminaler. En tur til centrum af Birmingham koster omkring £18.00. Du kan reservere taxaer (tlf.: +44(0)121 782 3744).

Lufthavnsparkering

I området for korttidsparkering og i parkeringspladsen betaler du £1.60 for den første halve time og £3.20 for en times parkering, efter det, er priserne forskellige og det er billigere at parkere bilen i parkeringspladsen, der ligger længere væk fra terminalen. Langtidsparkering koster £7.70 per dag, men hvis du reserverer en plads online eller gennem telefon (tlf.: +44(0)870 606 7050) kan du få en rabat på op til 60 %. Motorcykler kan parkere gratis ved indgangen til parkeringsplads 2. Lufthavnens Parkeringsdirektorat tilbyder en service, hvor du kan sammenligne priser på flere af Birmingham Lufthavnsparkerings leverandører.