Transport

Lokal transport

Tog

Der er stadig ingen togforbindelse til lufthavnen, men der blev arbejdet på en forbindelse med Glasgow Central Station, som var klar i 2008. I øjeblikket er den nærmeste station i Gilmour Street i Paisley, 3 kilometer fra lufthavnen og er tilgængelig med buslinje 60, tog kører til Glasgow Central fra denne station.

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs den vigtige M8 (afkørsel 29).

Buslinjer 905 og 950 kører til centrummet af Glasgow, disse busser stopper ved togstationerne Glasgow Central og Queen Street og Buchanan busstationen. Linjer 901 og 906 kører til Port Glasgow.

Biludlening - Glasgow International Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Alamo, Avis, Europcar, Hertz og National. Du kan også bestille en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. Et skilt hænger med satserne i begyndelsen af linjen. En tur til centrummet af Glasgow skal du regne med det vil koste £18.00-£20.00. Oplysninger om taxaer kan fås gennem Cabfly (tlf.: +44 (0)141 848 4588).

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads ved siden af terminalen og koster £11.00 per dag. På området for langtidsparkering betaler du £5.50 per dag. En pendulbus kører mellem denne parkeringsplads og terminalen. Du får en rabat for alle parkeringspladserne, hvis du bestiller en plads online. Lufthavnens Parkeringsdirektoratets hjemmeside tilbyder en service, hvor du kan sammenligne priser på flere af Glasgow Lufthavnsparkerings leverandører.