Transport

Lokal transport

Tog

Togstationen ligger ved siden af terminalbygningen, et tog kører hver halve time (hver time om søndagen) til Glasgow Central Station, rejsetiden er 45 minutter. Når du viser din flybillet får du 50 % rabat fra den normale pris for en togbillet.

Bil og bus

For at tage til Glasgow fra lufthavnen følger du successivt A79, A78, A77, M77 og M8. Glasgow er klart angivet på trafiksignalerne, ligesom lufthavnen er det når man kører fra Glasgow.

Stagecoach Western Express Service X77 (tlf.: +44(0)141 552 4961) kører hver time til Glasgow Buchanan Street Station og rejsetiden er omkring 50 minutter. Klokken 23:59 kører en særlig hurtigbusser til Glasgow (Buchanan Station) og Edinburgh (Waverly Bridge) og rejsetiden er 2 timer.

Biludlejning - Glasgow Prestwick Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker for biludlejningsselskaber: Alamo, Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner staserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer fra selskabet Ayr Black Taxis (tlf.: +44(0)129 247 1600) holder foran Ankomsthallen.

Lufthavnsparkering

Områderne for korttidsparkering er foran terminalbygningen (Car Park 1 og Car Park 2). Du kan parkere gratis i ti minutter på disse områder for at afhente eller sætte passagerer af. Du må ikke parkere lige foran indgangen til terminalen! langtidsparkering er på Car Parks 3 og 5, og der er gratis pendulbusser, der forbinder med terminalen. Du kan reservere en parkeringsplads på forhånd for en reduceret pris (tlf.: +44(0)870 118 1844). Lufthavns Parkeringsdirektorats hjemmeside tilbyder en service, hvor du kan sammenligne priser på flere af Prestwick Lufthavnsparkerings leverandører.