Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Jersey Lufthavn, men der er adskillige overnatningsmuligheder i nærheden, for eksempel St Brelades Bay Hotel‎ (tlf.: +44(0)1534 746 141). Hoteller i St. Helier inkluderer The Royal Yacht Hotel & Spa (tlf.: +44(0)1534 720 511), Apollo Hotel (tlf.: +44(0)1534 725 441), Hotel Savoy (tlf.: +44(0)1534 727 521) og Radisson Blu Waterfront Hotel (tlf.: +44(0)1534 671 100). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Antallet af spise- og drikkefaciliteter i Jersey Lufthavn er begrænset, men kvaliteten er god: en lille restaurant, en bar (blot kaldet The Bar), en Starbucks kaffebutik, og i Ankomsthallen, World News Cafe. Den toldfrie butik er ganske stor. Desuden tilbyder Jersey Lufthavn en WH Smith Bookstore, en guldsmedebutik og en dejlig butik med vin og køkkenredskaber (herunder dejlig porcelæn).

Bagage

Du kan ikke opbevare bagage i Jersey Lufthavn. Du kan forhøre dig om forsvundne genstande gennem telefonnummeret +44(0)1534 499 620.

Information

Ved siden af check-in skranken i Afgangshallen, er der en informationsskranke til forespørgsler om Jersey Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer.

Forretning 

British Airways og Flybe har VIP-lounges i Jersey Lufthavn. Ud over forfriskninger og snacks, tilbydes der basale faciliteter som fax og fotokopiering. Omfattende business faciliteter, herunder møderum og konferencelokaler, tilbydes af de større hoteller i hovedstaden St. Helier (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Ankomst- og Afgangshallerne samt butikkerne og restauranterne ligger i stueetagen, hvilket gør Jersey Lufthavn meget tilgængelig for handicappede. Der er tilpasset toiletter, lavtsiddende telefoner og faciliteter for hørehæmmede. I korttidsparkeringspladsen har der været reserveret pladser til handicappede rejsende.  

Andre servicer

Du kan finde banker, vekselkontorer og hæveautomater, der er spredt rundt om i terminalen. Der findes også et postkontor og en stillerum. Du kan gratis bruge trådløst internet (Wi-Fi) 30 minutter, derefter skal du betale 2 punds. Der er adskillige internetkiosker. Førstehjælpsstationen kan findes i Afgangshallen. Rygning er kun tilladt i særlige rygearealer uden for terminalbygningen.