Transport

Lokal transport

Tog

Der er en station fra Docklands Light Railway, dette er et automatisk metrosystem, som forbinder lufthavnen med Docklands (Canary Wharf) og toget og metrostationen Canning Town (Jubilee Line). Westline’s endepunkt ligger i nærheden af Bank metrostationen, tæt på City (Central Line).

Bil og bus

London City Lufthavn ligger tættest på centrummet af byen, ud af de fem lufthavne i London. Lufthavnen er tilgængelig fra centrummet og West End gennem Limehouse Tunnel. Fra motorvejen tager du afkørslen M11 til A406 (Nord Ringvej).

Siden åbningen af DLR-station (se Tog), er forbindelser med pendulbus mellem lufthavnen og London metrostationer blevet afbrudt. To lokale busser stadig kører til og fra lufthavnen. Linje 473 kører hvert 10.minut til Stratford, Silvertown, North Woolwich og Prince Regent Station, linje 474 kører til Canning Town, North Woolwich og East Beckton gennem Silvertown.

Biludlejning - London City Lufthavn

Der er skranker for biludlejningsselskaber: Avis, Europcar, Hertz og National. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud. Limousiner med chauffør kan også lejes ved skranken i Quay Cars.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. En tur til centrummet af London tager kun 20-30 minutter og koster omkring £20.00 og en tur til Canary Wharf koster £12.00.

Lufthavnsparkering

Der er to parkeringspladser: Korttidsparkeringsområdet er tættest på terminalen og du betaler £6.00 for 1 time eller £9.00 for 2 timer. Langtidsparkeringsområdet er lidt længere væk og du betaler £4.00 for den første time, £6.00 for den anden time og £25.00 per dag. Du får en rabat på en parkeringsplads, hvis du foretager en reservation gennem NCP London City (tlf.: +44(0)870 013 4509). Lufthavnenes Parkeringsdirektorat hjemmeside tilbyder en service, hvor du kan sammenligne priser på flere af London City Lufthavnsparkerings leverandører.