Services

Servicer

Hoteller

Der er to hoteller i lufthavnen. En pendulbus kører til Hilton London Stansted (tlf.: +44(0)1279 680 800). Det nye Radisson SAS hotel er tilgængeligt to minutter fra terminalen i et overdækket gangbro. Der er en skranke i Ankomsthallen for at gøre hotelreservationer (tlf.: +44(0)1279 661 220). For yderligere hoteller og onlinereservationer kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet satser.

Butikker og restauranter

Der er et stort udbud af restauranter, barer, caféer og butikker på Stansted Lufthavn for både besøgende og rejsende. 

Bagage

I Ankomsthallen er der et kontor til at opbevare bagage (tlf.: +44(0)1279 663 213, op til 6 timer £4 pr. kuffert, 6 til 24 timer £4.50 pr. kuffert, £4.50 pr. dag efter denne). Kontoret for tabte og fundne genstande (tlf.: +44(0)1279 663 293) kan findes i Zone G ved siden af Monsoon butik.

Information

Der er en informationsskranke i Ankomsthallen. Der kan du forespørge mere om ankomst- og afgangstider og offentlig transport. Du kan også lave kopier og sende og modtage faxer. Særlige telefoner i hele terminalen er direkte forbundet med oplysningsskrankerne. 

Forretning

Det Forenede Business Center (+44(0)870 049 3333) er tæt på terminalen. Der er kontorer og mødelokaler er til 2-30 personer, som er udstyret med bredbånd internet, telefon og fax. Sekretariatsbistand er også tilgængelig.

Andre forretningsfaciliteter kan findes på hoteller i lufthavnen. Hilton hotellet tilbyder større mødelokaler (op til 300 personer), og Radisson SAS hotel har 26 rum, der kan forbindes med hinanden (max. 400 personer).

Servisair Executive Lounge er tilgængelige for alle passagerer (Økonomi-klasse passagerer skal betale for indgangen).

Handicappede

Lufthavnen er fuldt tilgængelige for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset toiletter, elevatorer og telefoner. Hertil kommer, at lufthavnen er forsynet med teleslynge og teksttelefoner. Der er reserverede parkeringspladser tæt på terminalen for handicappede.

Vær opmærksom: Alle tog er indrettet til kørestolsbrugere, men de fleste busser til og fra Stansted Lufthavn er ikke!

Andre servicer

Du kan ringe til Førstehjælp gennem særlige telefoner (se Information). Der er forskellige pengeautomater, vekslingskontorer og banker. Trådløst Internet er tilgængelige i hele terminalen. Der er også et par computere med internetforbindelse. Desuden er der et stilhedscentrum.