Transport

Lokal transport

Tog

Lufthavnen har en kombineret bus og togstation, der kaldes 'The Station', mange tog fra det nordlig England og Midlands kommer til stationen. Andre destinationer er tilgængelige fra Manchester Piccadilly i byens centrum. Der er planer om at sætte en énskinnet jernbane mellem lufthavnen og Piccadilly. I øjeblikket er denne rute stadig brugt af regelmæssige rutefart.

Bil og bus

Lufthavnen ligger langs motorvejen M56 (afkørsel 5), der forbinder til ringvejen omkring Manchester (M60, afkørsel 4). Ruterne til de forskellige terminaler er tydeligt angivet på trafiksignaler.

Buslinje 43 kører hver 10 minutter til centrummet af Manchester, dette er en hurtigbus service. Der er mange andre buslinjer, der har forbindelser mellem lufthavnen og Manchester, der er også langdistance busser fra National Express (tlf.: +44(0)8705 80 80 80) til steder, herunder London, Blackpool og Aberdeen.

Biludlejning - Manchester Lufthavn

I hver terminal er der skranker for biludlejningsselskaber: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran alle terminaler (tlf.: +44(0)161 499 9000). Der anvendes taxameter til destinationer i Manchester og omegn. For andre destinationer er der faste satser, som står på skiltene. Et billigere alternativ er taxabusser fra Airportcarz (tlf.: +44(0)161 489 4013). Du kan reservere disse på en særlig skranke i Ankomsthallen.

Lufthavnsparkering

På alle terminaler er der pladser til korttidsparkering. For hvert ophold er der længere end seks timer er det bedre at parkere bilen på langtidsparkeringsområdet. Priserne er temmelig høje, men når du foretager en reservation online eller gennem telefon (tlf.: +44(0)161 489 3723) kan du få en reduceret pris. Pendulbusser kører til alle terminaler fra langtidsparkeringsområdet.

For chauffør servicer kan du kontakte Meteor (tlf.: +44(0)870 411 1118).

Lufthavns Parkeringsdirektorats hjemmeside tilbyder en service, hvor du kan sammenligne priser på flere af Manchester Lufthavnsparkerings leverandører.