Billeje Tyskland

Biludlejning i Tyskland

Generel information og regler

Du skal være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori), og afhængigt af bil kategori der reserveres, have haft dit kørekort i 1-3 år. Et gebyr for ung chauffør under 25 år, kan opkræves. Sikkerhedssele er obligatorisk, samt børnesæder til børn på op til 6 år.

Der køres på højre side af vejen og hastighedsbegrænsninger er: 31mph/50km/t i byområder, 62mph/100km/t på landeveje og en anbefalet hastighedsbegrænsning på 81mph/130km/t på motorveje. Men rygterne om fravær af disse grænser er sande: Der er ingen reel hastighedsbegrænsninger på (de fleste af) 'Autobahn' motorvejene. Vær opmærksom på dette, da bilerne kan overhale dig med en betydelig hastighed.

Kørsel i Tyskland med en udlejningsbil

På trods af Tysklands størrelse, er afstanden et relativt begreb, og man kan rejse langt på kort tid. Landet er kendt for sit omfattende vejnet og landets omkring 10.000 kilometer 'Autobahn' (og over 41.000 kilometer ‘Bundesstrassen’). Selvfølgelig afhænger mulige dagsture på ankomstbyen.

I praksis kan de fleste af de større byer nemt nås, og dette er på grund af de manglende hastighedsgrænser (på Autobahn-motorveje). Afstanden mellem München og Berlin er 500 kilometer, og disse veje er specielt konstrueret til at være verdens hurtigste motorveje. Uanset om din rejse er rettet mod kulturelle aktiviteter (e mange kirker eller den imponerende Neuschwannstein slot i Bayern), eller afslapning ved Sø Chiemsee, er de vigtigste områder af interesse inden for rækkevidde.

En slotsrute gennem Bayern, hvor Ludwig II af Bayern boede i sine luksuriøse paladser, er bestemt en tur værd med en udlejningsbil.

Udleje en bil i Tyskland

De vigtigste lufthavne i Tyskland har adskillige biludlejningsselskaber til rådighed, såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.

En anden mulighed er at leje din bil gennem EasyTerra, en organisation, der sammenligner priserne for veletablerede biludlejningsselskaber for din bekvemmelighed.