Transport

Lokal transport

Tog

Düsseldorf Flughaven banegård ligger på den østlige side af lufthavnen. Denne station håndterer omkring 300 tog om dagen. En Skytrain (tovbane) kører fra stationen til lufthavnen.

Bil og bus

Lufthavnen ligger cirka 8 kilometer nord for Düsseldorfs centrum. Det ligger på A 44.

Der er en busstation foran ankomsthallen og på banegården. Bus 721 til Tannenhof/Gothaer kører til Düsseldorfs Hovedbanegård. Bus 760 til Ratingen og bus SB51 til Kaarst-Rathaus.

Biludlejning Düsseldorf Lufthavn

Biludlejningsselskaberne ligger på den centrale ankomsthal: Avis, Europcar, Hertz, Sixt og National Alamo. Du kan også bestille en udlejningsbil på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalen. En tur til Düsseldorf koster omkring 20 euro. Du kan booke en taxa med tlf.: +49(0)211 33333.

Lufthavnsparkering

Der er flere parkeringsmuligheder. Nedunder og i nærheden af terminalen er der flere parkeringshuse (P1, P2 og P3) for korttidsparkering. Der er også flere langtidsparkeringsmuligheder. Korttidsparkering koster 3,50 euro per time. Langtidsparkering for 1 uge koster 63 euro. Den billigste løsning for længere langtidsparkering er P23, P24 eller P25, for 39 euro om ugen. Vær venlig at lave din reservation for længere langtidsparkering i god tid (tlf.: +49(0)211 421 6637). Der er en pendulbus service til og fra lufthavnen.