Transport

Lokal transport

Tog

Der er to togstationer: Den underjordiske Regionalbahnhof og overjordiske: Fernverkehrbahnhof. S-Bahn tog og regionale tog afgår fra Regionalbahnhof til den centrale sation (Hauptbahnhof) i Frankfurt. Der er også tog til Offenbach, Hanau, Rüsselsheim, Mainz og Wiesbaden. Kun Intercitytog og den højhastighedstog ICE standser ved Fernverkehrbahnhof og kører fra Frankfurt til Köln (transporttiden: 1 time).

Bil og bus

Lufthavnen ligger 12 kilometer sydvest for Frankfurt på krydset (Frankfurter Kreuz) af motorvejen A3 (Köln-München) og A5 (Hannover-Basel). Udgangen til lufthavnen er tydeligt angivet (“Flughafen”).

De fleste busser afgår lige foran udgangen af Terminal 1. Der er mange buslinjer og de vigtigste er: Buslinje 61 til Südbahnhof i Frankfurt, linje 900 til stationen Oberhausen og bus 73 til Kelsterbach. Der er en særlig pendulbus til Darmstadt og Lufthansa busser fastholder ekspresservicen til Hahn Lufthavn, Heidelberg, Mannheim og Strasbourg.

Kun buslinjerne 61, 68, 73 og 975 stopper ved Terminal 2, men Terminal 1 er tilgængelige for Skyline i to minutter.

Biludlejning Frankfurt Lufthavn

I begge terminaler er skranker for seks biludlejningsfirmaer: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejningsudbydere i ét tilbud.

Taxa

Foran Ankomst Hall i begge terminaler holder mange taxaer. En tur til Frankfurt varer omkring 20 minutter uden trafik og koster omkring € 20.00.

Lufthavnsparkering

Ved begge terminaler er store parkeringshuse, der har direkte indgang til lufthavnen. For Terminal 1 følg skiltene til P1 gennem P5 og for Terminal 2 følg skiltene til P8 og P9. I P1, P4 og P5 er steder forbeholdt kvindelige rejsende. Omkostningerne er: For det første halve time € 1,50, og € 3,50 pr. time, efter dét med et maksimum på € 22,50 pr. dag. En uges parkering koster € 112,50, og den anden uge er gratis. For hver dag efter dét, betaler du € 5,00 pr. dag.

Der er en overvåget parkeringsplads i nærheden af Terminal 1, opretholdt af Lufthavn Bil Service (tlf.: +49(0)96 690 27901).

På den sydlige side af lufthavnen er der også en parkeringsplads (“Ferie Parkering”), men der er kun 1000 pladser. Pris pr. uge: I højsæsonen: € 64.00 og € 54.00 i lavsæsonen.