Transport

Lokal transport

Tog

Lufthavnen har en metro forbindelse til Nürnberg. Hver 10-15 minutter kører et tog til endestationen Hauptbahnhof, i byens centrum.

Bil og bus

Nürnberg Lufthavn ligger kun 5 kilometer nord for byens centrum, i udkanten af Nürnberg. Lufthavnen er let tilgængelig gennem motorvej A3 (Frankfurt-Regensburg). Denne vej forbinder til to andre motorveje: A9 og A6. Tilsammen udgør disse motorveje en ringvej rundt om Nürnberg.

Der er et busstoppested foran terminalen. Bus 32 opretholder forbindelsen til Nürnbergs centrum.

Biludlejning Nürnberg Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Fire udlejningsfirmaer er til stede i Nürnberg Lufthavn: Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Med taxa (tlf.: +49(0)911 194 10) tager 15 minutter eller mindre at komme fra Nürnberg Lufthavn til byens centrum. En tur med taxa til byens centrum koster omkring 16 euro.

Lufthavnsparkering 

Der er tre parkeringshuse (P1, P2 og P3) og tre udendørsparkeringspladser (P7, P12 og P31) i nærheden af lufthavnens terminal. På Nürnberg Lufthavns hjemmeside kan du finde de aktuelle priser for de forskellige parkeringsmuligheder. Du kan også få information om parkering i lufthavnen gennem telefonnummeret +49(0)911 937 1313.