Transport

Lokal transport

Tog

Fra 2012, i tide til EM i fodbold, vil Kiev Lufthavn have en togforbindelse til byens centrum. Der vil være en station i den nye terminal D og en anden station i nærheden af de ældre terminaler.

Bil og bus

Lufthavnen ligger lige vest for Boryspil og 29 kilometer sydøst for Kiev. Ukraines hovedstad er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger lige ved motorvej M03, som fører til forstæderne i Kiev. 

Busserne 316 og 316E kører til Boryspils centrum. For dem, der ønsker at tage bussen til Kiev, er POLIT pendulbusserne den bedste løsning. Disse kører fra lufthavnen hvert 20. minut og kører gennem Boryspilska Vej, Harkivska metrostationen, Koskovka Plads (den centrale busstation) og Urytsky Gade til Kievstation.

Biludlejning Kiev Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Tre udlejningsfirmaer er til stede i Kiev Lufthavn: Avis, Europcar og Hertz. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

I Ankomsthallen har Taxi Auto Ukraine (tlf.: +380(0)44 296 7318) en stand, hvor du kan bestille en taxa til en fast pris. En tur med taxa til Kievs centrum tager 30-40 minutter. OBS: både i og uden for terminalen vil du blive kontaktet af uofficielle taxachauffører og folk, der ønsker at bære din bagage. Tag dig ikke af dem. Især bagagebærerne er kendt for at opkræve latterlige priser for deres 'service'.

Lufthavnsparkering 

Der er adskillige parkeringspladser i nærheden af terminalerne i Kiev Lufthavn med pladser til korttids- og langtidsparkering. Pendulbusser kører fra de mere fjerntliggende parkeringspladser til terminalerne. Du betaler 10-15 hryvnia per time.