Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen. Der er planer om at bygge en jernbanelinje eller lave en forbindelse med Budapest metrolinjen. Disse planer vil sandsynligvis ikke blive realiseret tidligere end 2010.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 20 kilometer sydøst for centrum af Budapest, for enden af Üllői út (“Üllői Street”), et af de vigtigste trafikpunkter i den ungarske hovedstad. Der er en særskilt bane for trafik til og fra lufthavnen. Inden for en overskuelig tid vil den nye ringvej M0 give en bedre forbindelse, især for de passagerer, der ønsker at tage til andre steder i Ungarn.

Buslinje 200 afgår ofte til metro- og togstationen Köbánya-Kispest, denne bus har tilstrækkelig plads til bagage. Buslinje 93 afgår fra Terminal 1 hver halve time til samme station. Prisen for at køre med begge buslinjer er HUF 185.

Det ungarske lavprisselskab Wizz Air opretholder en pendulbus fra Terminal 1 til Budapest.

Biludlejning - Budapest Ferihegy Lufthavn

I terminalerne 2A og 2B er der skranker for biludlejningsfirmaer: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo og Sixt. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere biludlejningsfirmaer i et enkel tilbud.

Taxa

Taxaer kan findes foran Ankomsthaller af Terminalerne 2A og 2B. Ikke alle taxaer har en taxameter, så skal du indgå en klar aftale om prisen. En tur til centrum af Budapest koster omkring HUF 5,500.

I Ankomsthallen er der en skranke for Lufthavnens Minibus (tlf.: +36(0)1 296 8555). Denne minibus kører passagerer til en fast pris på HUF 2.300 til hver adresse i Budapest, men der skal være et tilstrækkeligt antal passagerer, der kører til samme retning.

Lufthavnsparkering

Lige foran Terminalerne 2A og 2B kan du parkere højst en time og prisen er HUF 150 per 15 minutter. Lidt længere væk er der en parkeringsplads, hvor du betaler cirka HUF 300 per time. I sommermånederne (1. juni–30. oktober) er der åben et område for langtidsparkering og prisen er HUF 4.000 for den første dag, HUF 8.000 i op til fire dage og HUF 10.000 i op til 15 dage, derefter er prisen HUF 500 per dag. For information om parkering (tlf.: + 36(0)1 296 5232).