Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Mellem lufthavnen og San José er der flere hoteller, herunder Marriott, 3 kilometer (tlf.: +506 298 0000), Hampton Inn & Suites, 1 kilometer (tlf.: +506(0)436 0000), Hotel Aeropuerto (tlf.: +506(0)442 0354) og Los Volcanes Bed & Breakfast (tlf.: +506(0)441 0525).

Butikker og restauranter

Der er et begrænset udvalg af butikker, de fleste er souvenirbutikker. For at spise og drikke henvises du til en af de fastfoodkæder som Burger King, Church's Chicken og Papa John's, der har ret høje priser.

Bagage

Bagagehåndtering er ikke særlig effektiv. Ofte er du nødt til at vente en halv time eller længere, før de første kufferter dukker op på bagagebåndet, især hvis dit fly ankommer efter klokken 18:00. Der er en skranke for tabte og fundet genstande i Ankomsthallen. Du kan ikke opbevare bagage.

For flyvninger med små fly fra Costa Ricas selskaber: Nature Air og Sansa, regn med strenge bagagebegrænsninger. Du kan kun tage 11 kilo per person, denne vægt omfatter din håndbagage, tung bagage er simpelthen afvist.

Information

I Ankomsthallen kan du finde en generel informationsskranke og mange skranker fra rejsebureauer og rejsearrangører.

Forretning

Der er ingen businessfaciliteter. Ejeren, Alterra, har planer om at bygge en businesslounge med businessfaciliteter.

Faciliteter for handicappede

Terminalen er rimeligt tilgængelige for handicappede. Der er tilpasset toiletter og elevatorer. I den nye terminal vil der være flere servicer for handicappede rejsende.

Andre servicer

Der er tre hæveautomater i terminalen, en på Boarding Room 4, en på den Internationale Ankomsthal og en ved udgangen, udenfor bygningen. Veksl en lille sum penge i vekslingskontor i Ankomsthallen, da valutakursen i lufthavnen er meget ugunstige i forhold til banker i byen. Spørg for mindre beløb (op til 20 dollars), fordi større beløb er ofte ikke accepteret.