Billeje Curaçao

Biludlejning på Curaçao

Generel information og regler

Færdselsregler på Curaçao ligner dem fra Nederlandene, om end med et par justeringer. Det er vigtigt at fastholde en afslappet kørestil. Kør langsomt og brug bremserne ofte. Ikke være foruroliget, når nogen kører forbi din venstre eller højre side, selv langs vejskråninger.

Efter kraftig regn, anbefales at opretholde en hastighed på 19mph/30km/t, det er på grund af glatte veje. Vær opmærksom på T-kryds: Køretøjer der kører ligeud har ret til at køre først.

Maksimale hastigheder er 25mph/40km/t i byen og 50mph/80km/t på de lokale veje. I de fleste tilfælde er minimumsalderen for at leje en bil 23 år.

Kørsel på Curaçao med en udlejningsbil

Curaçao strækker sig 61 kilometer i længden og 5 til 14 kilometer i bredden. Det er nemt at køre på hele øen på en time. Fra hovedstaden Willemstad til hulerne fra Hato, Westpunt (West Point) og de tidligere plantagegodser, er disse steder et besøg værd.

Endvidere er Christoffelpark, med sine 375 meter høje 'Christoffelberg' (bjerg) i centrum, også bemærkelsesværdig. National Park Shete Boka er et besøg værd, da det viser ynglepladser for havskildpadder. Dog er øens hovedattraktion Willemstad, med sine farverige arkitektur og historiske centrum, der ofte benævnes som 'Amsterdam på den vestlige halvkugle'.

Udleje en bil på Curaçao

I lufthavnen på Curaçao vil du finde mange biludlejningsselskaber, for eksempel Avis, Budget, Hertz og National. Du kan også leje en bil gennem EasyTerra. Denne hjemmeside sammenligner priserne fra flere biludlejningsselskaber.