Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Santo Domingo Lufthavn.

Bil og bus

Las Américas Lufthavn ligger 20 kilometer sydøst for Santo Domingo. Hovedstaden er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra lufthavnen løber en motorvej over Ozama flod til hovedgaden i Santo Domingo, Avenida 27 de Febrero. Selv om dette er en hurtig rute, vejen langs kysten er meget pænere. Det fører til Avenida George Washington og videre til centrum af den gamle by (Ciudad Colonial).

Der er også en (uregelmæssige) busforbindelse mellem lufthavnen og Santo Domingos bycentrum. Minibusser kører til og fra lufthavnen. 

Biludlejning Santo Domingo Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Mange udlejningsselskaber er til stede i Santo Domingo Lufthavn, herunder lokale og internationale selskaber, såsom Avis, Budget, Europcar, National og Sixt. Du kan bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer. Omkostningerne ved en tur til Santo Domingos centrum afhænger primært af dine forhandlingsevner. Hvis du kan klare at få nedslag i prisen, du kan køre i taxa for 500 pesos; hvis ikke, kan du betale dobbelt så meget. En taxa til Santana Strand koster omkring 1.500 pesos. Taxachauffører accepterer også amerikanske dollars.  

Lufthavnsparkering 

Over for terminalen ligger en parkeringsplads, der har plads til omkring 1.500 biler. En del af det er blevet reserveret til udlejningsbiler. Du betaler 20,00 pesos for den første time og derefter 15,00 pesos pr. time. En hel dags parkering koster 160,00 pesos for den første dag og derefter 60,00 pesos pr. dag.