Services

Servicer

Hoteller

Det nærmeste hotel er Quality Hotel Real Aeropuerto El Salvador‎ (tlf.: +503(0)2366 0000). Andre hoteller i nærheden inkluderer Comfort Inn Bahia Dorada‎ (tlf.: +503(0)2375 5000), backpacker vandrehjemmet Pato Canales (tlf.: +503(0)2339 7004) og Hotel Rancho Estero y Mar (tlf.: +503(0)2316 6100), et resort der ligger smukt ved havet. For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internet priser.

Butikker og restauranter 

På trods af El Salvador Lufthavns relativ lille størrelse, er der et godt udvalg af restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker. Et besøg til Tapacun Specialty Coffee House er et must for dem, der er vilde med kaffe. Her kan du ikke bare drikke fremragende kaffe, men også købe kaffepakker.

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage her. Der er en skranke til tabte og fundne genstande i Ankomsthallen.

Information

For spørgsmål om El Salvador Lufthavn, flytider og lufthavnens servicer, kan du henvende dig til informationsskranken i den centrale hal.

Forretning

El Salvador Lufthavn tilbyder ikke nogen faciliteter til forretningsrejsende med undtagelse af nogle grundlæggende faciliteter i Taca Salones VIP-lounge (fax, kopiering, internetadgang). Dette kan ændre sig, når den anden terminal bliver færdig. Den nærliggende Rancho Estero (se Hoteller) har et konferencerum til rådighed. 

Faciliteter for handicappede 

El Salvador International Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Lufthavnen er i overensstemmelse med amerikanske regler, og derfor tilbyder den kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer

Der er vekselkontorer og nogle pengeautomater i den centrale hal.