Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 13 kilometer sydøst for San Pedro Sulas centrum. Fra byen er lufthavnen let tilgængelig med udlejningsbil gennem motorvej 765. Vejen og frakørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Biludlejning San Pedro Sula Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranke. Nogle internationale og forskellige lokale udlejningsfirmaer er til stede i San Pedro Sula Lufthavn. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Du kan finde taxaer uden for Ankomsthallen. En taxa til San Pedro Sulas centrum koster fra 10,00 til 14,00 amerikanske dollars. (Valutaen i Honduras hedder lempira, men taxachauffører tager også imod amerikanske dollars).

Der er ingen regelmæssige busforbindelser fra lufthavnen til San Pedro Sula. Busser krydser den nærliggende viadukt, men det er for langt at gå dertil, især når man har bagage med. Dog har selskabet Hedman Alas en pendulbus, der kører til Hedman busstationen i San Pedro Sula. Du kan købe billetter i en kiosk i Ankomsthallen.

Lufthavnsparkering 

Der er en parkeringsplads uden for terminalen. Vi fraråder at efterlade din bil her om natten.