Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Cancún Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 22 kilometer sydvest for Cancún. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Cancún følger du motorvejen (Carretera) mod Chetumal. Efter 22 kilometer er udgangen til lufthavnen tydeligt angivet.

Der er regelmæssige og direkte busforbindelser til de centrale busstationer i Cancún (rejsetid: 35 minutter) og Playa del Carmen (rejsetid: over en time). På denne bus kan du reservere en plads online.

Der er flere busforbindelser til destinationer i og omkring Cancún, herunder Riviera Maya. Disse busser kun kører, når de er fyldt op, og de stopper ved mange forskellige hoteller, hvilke kan gøre rejsetiden lang. Du kan købe busbilletter i en kiosk i nærheden af bagageudleveringsområdet.  

Biludlejning Cancún Lufthavn

Du kan udleje biler i Ankomsthallen i Terminal 3. Fire biludlejningsfirmaer er til stede i Cancún Lufthavn: Budget, Dollar, Hertz og Thrifty. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Uden for Ankomsthallen er der en billetkiosk, hvor du kan bestille og betale en taxa (så du ikke betaler til taxachaufføren). Der er fastsatte priser. Selvom der officielt er forbudt, vil du blive kontaktet i terminalen af folk, der ønsker dig som kunde i deres taxa. Cancún Lufthavn giver mulighed for at bestille en officiel taxa gennem lufthavnens hjemmeside. 

Lufthavnsparkering

Der er en stor parkeringsplads i nærheden af lufthavnens indgang. Du betaler 24 pesos for en time med et maksimum af 150 pesos om dagen. Selvom denne parkeringsplads er bevogtet, fraråder vi at efterlade din bil her om natten.