Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hotel i Managua Lufthavn, men der er et i nærheden: Best Western Las Mercedes Hotel‎ (tlf.: +505(0)2 559 900). Andre hoteller i nærheden af Managua Lufthavn omfatter Hotel Real InterContinental Metrocentro (tlf.: +505(0)2 768 989) og Crowne Plaza Hotel Managua‎ (tlf.: +505(0)2 283 530). I Ankomsthallen er der en skranke til hotelreservationer. For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Der er et rimeligt udvalg af restauranter og (snack) barer, men som i mange lufthavne, er priserne relativt høje. De toldfri butikker og souvenirbutikker opkræver latterlige priser. For eksempel den såkaldte 'toldfri' rom, der er næsten dobbelt så dyrt som det er i Managua! Souvenirs er også ret dyre, selv om kvaliteten er god.

Bagage

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke opbevare bagage i Managua Lufthavn. For forespørgsler om tabte genstande, kan du henvende dig til informationskiosker.

Information

I den centrale del af terminalen (mellem øst- og vestfløjen) finder du en informationskiosk til forespørgsler om flytider og lufthavnsservicer.  

Forretning 

Der er en VIP-lounge (tlf.: +505(0)2 332 355) i østfløjen, der tilbyder basale faciliteter såsom fax, fotokopiering og internetadgang. Du kan ikke udleje mødelokaler. Til dette skal du henvende dig til business hotellerne i Managua (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Managua Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er store, automatiske døre, tilpasset elevatorer og toiletter, lavtsiddende telefoner og kørestolsramper.

Andre servicer

I Managua Lufthavn er der en afdeling af Banco de la Producción. Derudover finder du vekselkontorer og hæveautomater. Der er et turistkontor i Ankomsthallen samt adskillige rejsebureauer. Førstehjælpsstationen kan kontaktes vis telefonnummer +505(0)2 33 1111.