Billeje Canada

Biludlejning i Canada

Generel information og regler

For at leje en bil, skal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori) og have haft dit kørekort i et år. En international kørekort anbefales og sikkerhedssele er obligatoriske. Afstande er vist i kilometer.

Vejene er fremragende og udenfor det overfyldte område omkring Toronto, Montréal og hovedstaden Ottawa, vil man bemærke roen på vejene. Hastighedsbegrænsninger varierer afhængigt af amt. Alkoholindtagelse er aldeles forbudt (og overvåges). Der er alvorlige straf for at drikke og køre.

Bemærk venligst, at Canada er et tosproget land, og i Quebec området kan du forvente vejskilte, der står på fransk.

Kørsel i Canada med en udlejningsbil

Den enorme Canada er det næststørste land i verden (udover Rusland), og opfordrer besøgende til at tage på smukke ture gennem den frodige natur. Næsten alle byer af betydning ligger i den sydlige del (mod den amerikanske grænse), jo mere nordpå man rejser, jo grovere bliver terrænet.

En dejlig tur fører fra Montréal til Quebec, 250 kilometer mod nordøst. Denne havneby har et smukt historisk centrum, og noget der er enestående i Nordamerika-regionen, en gammel bymur. Turen vil tage ikke mere end tre timer, og det er det værd.

Sydøst for Montréal ligger Ottawa. Afstanden er 165 kilometer (fra Montréal), og hovedstaden med dens statslige bygninger, kan nås inden for 2 timer. For dem der nyder naturen, anbefales en tur stik nordpå. Der venter dig en oase af frodig natur og ro.

Udleje en bil i Canada

Lufthavnen i Montréal huser biludlejningsselskaber såsom Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Du kan også arrangere billeje gennem EasyTerra. Denne hjemmeside sammenligner flere lokale virksomheder på sammen tid.