Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog til lufthavnen. Der er en regelmæssig busforbindelse (se nedenfor) til Whitehorn station. Calgary er kendt for sine fremragende (El-tog) C-Train forbindelse.

Bil og bus

Lufthavnen ligger omkring 16 kilometer fra Calgarys centrum (nær Deerfoot Trail). Du kan køre ind til byens centrum i en halv time.

Der er en bybus, der afgår fra busstoppested 20. Denne service Route 57 til Calgarys centrum. Bussen kører gennem Whitehorn (El-tog) station.

Ud over dette, afgår en pendulbus (Allied Downtown Shuttle Service) til byens centrum fra busstoppestedet 8. Du kan få billetter til denne pendulbus fra skranken i ankomsthallen i nærheden af gate C (tlf.: +1 (0)403 299 9555). De fleste hoteller tilbyder pendulkørsel fra og til lufthavnen (busstoppesteder 10 og 11).

Biludlejning Calgary International Lufthavn

Du kan finde biludlejningsfirmaer overfor terminalen (Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Enterprise, Hertz, National og Alamo). Du kan også booke en udlejningsbil på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran ankomsthallen. En tur til Calgary koster omkring CAD 30 til 35, og tager en halv time. Du kan bestille en taxa med Advance Cabs (tlf.: +1(0)403 777 1111) eller Associated Cab (tlf.: +1(0)403 299 1111). For limousiner, kan du ringe til Allied Limousine (tlf.: +1(0)403 299 9554).

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads for lang- og korttidsparkering i nærheden af terminalen. Lufthavnen har også en parkering af gæsternes biler service, og der er en gratis pendulbus til de billigere langtidsparkeringspladser (CAD 49,95 per uge).