Transport

Lokal transport

Tog

Lufthavnen har en højhastighedstogforbindelse med centrummet af Montreal, som blev bygget i 2008, stationen er under den nye Marriott Hotel.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 25 kilometer sydvest for Montreal langs Motorvej 20. Fra Montreal er lufthavnen også tilgængelig gennem Côte-de-Liesse Motorvej 520. Der er planer om at rekonstruere vejene omkring lufthavnen for at fremme afviklingen af trafikken.

Aérobus (tlf.: +1(0)514 842 2281) fastholder en pendulforbindelse fra lufthavnen til busstationen i Montreal (Berri Station). Flere busser kører fra denne busstation til flere hoteller i byens centrum. Mere information om disse transportmidler er tilgængelig (tlf.: +1(0)514 843 4938). langdistance busser kører også fra lufthavnen til flere destinationer i Canada.

Biludlejning - Montréal-Trudeau Lufthavn

I Ankomsthallen er der skranker fra biludlejningsselskaber: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran Ankomsthallen. En tur til Montreals centrum koster omkring CAD 35.00.

Lufthavnsparkering

Lige foran terminalen, er der en parkeringsplads (ProxiParc). Stederne, er tæt på terminalen, er for korttidsparkering. Priserne er CAD 6.00 per halve time eller CAN 25.00 per dag, og de andre steder er for langtidsparkering, CAD 16.00 per dag. Lidt længere væk ligger InterParc, hvor du kan parkere for CAD 10.00 per dag, og bagefter er der den nye EconoParc for CAD 9.00 per dag eller CAD 49.00 per uge. Der er pendulbusser, der kører mellem disse parkeringspladser til terminalen. For information om parkering, kan du ringe til Parkeringskoordinator (tlf.: +1(0)514 633 3016).