Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 32 kilometer vest for centrum af Toronto og er let tilgængelige ved Motorvej 409, der forbinder til Motorvej 401. Lufthavnen er også tilgængelig ved Motorvej 427. Frakørslerne til lufthavnen er let angivet. Du kan se for dig selv, hvilke terminal dit flyselskab bruger på skilte langs motorvejen.

Der er flere buslinjer mellem lufthavnen og Toronto. Linje 192 fra Toronto Transit Kommissionen (tlf.: +1(0)416 393 4636) er en pendulforbindelse (Lufthavn Rocket) til metrostation Kipling (Bloor-Danforth metrolinje). TTC buslinje 58A kører til stationen Lawrence West (metrolinje Spadina). GO Transit opretholder ekspresbusser til stationer York Mills og Yorkdale.

Desuden er der et særligt hotel pendulbus (Pacific Western Lufthavn Ekspres) og om natten er der busser mellem lufthavnen og flere destinationer i Toronto (dvs. Danforth Avenue, Bloor Street, Yonge Street og Eglinton Avenue).

Biludlejning Toronto Pearson International Lufthavn

Biludlejningsfirmaer Avis, Budget, Dollar/Thrifty, Hertz og National/Alamo har skranker i Ankomsthallen. Uden for lufthavnsområdet er der to mere: Discount og Enterprise. Du er nødt til at reservere på forhånd den gratis pendulbus til disse selskaber. Du kan også reservere en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Taxaer holder foran alle terminaler og skal holde sig til de officielle priser. Du kan finde priserne på lufthavnens hjemmeside: For destinationer i Toronto.

Lufthavnsparkering

Der er parkeringsgarager ved alle terminaler, der direkte forbinder til lufthavnen. Priser for parkering i garagerne er $ 3,00 pr. halve time med et maksimum på $ 24,00 for den første dag og $ 120,00 for hele ugen.

Lige uden for lufthavnen er der et stort parkeringsareal (Reduceret Pris Lot, pris: $2,50 pr. halve time, maksimum pr. dag $ 14,50, pr. uge $65,00). LINK toget kører mellem dette parkeringsområde og terminaler.