Transport

Lokal transport

Tog

I øjeblikket arbejdes der på en højhastighedsforbindelse mellem centrummet af Vancouver og lufthavnen. Denne såkaldte ‘Canada Line’ vil være klar i slutningen af 2009 og vil forbinde med SkyTrain systemet i Vancouver.

Bil og bus

Fra Vancouver er lufthavnen tilgængelig gennem Arthur Laing Bridge og derefter Motorvejen 99 syd. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet. Lufthavnen er på 3211 Grant McConachie Way.

Lufthavnsbussen (tlf.: +1(0)604 946 8866) opretholder en pendulforbindelse med Vancouver, denne bus stopper ved flere hoteller, terminalen for krydstogtskibe og ved den store tog og busstation.

Buslinje 424 kører fra Indenrigsterminalen til lufthavnens Busstation Terminal, busser kører fra denne station til Vancouver og andre steder i British Columbia.

Biludlejning - Vancouver International Lufthavn

Biludlejningsselskaber: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, National og Thrifty har skranker i Ankomsthallen. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Taxaer holder uden for Ankomsthallen af den Internationale- og Indenrigsterminal. Alle taxaer har et taxameter. En tur til centrummet af Vancouver koster omkring CAD 25.00. Limousiner kan reserveres gennem Limojet Gold Express (tlf.: +1(0)604 273 1331).

Lufthavnsparkering

Lige foran terminalen er en parkeringsplads ‘Parkade’. Niveau P1 er kun for at afhente og sætte passagerer af, og niveauer P2 og P3 er for korttidsparkering, ved siden af dette parkeringsplads er der et område for langtidsparkering (‘økonomi bilparkering’). For billigere parkering kan du parkere i et område længere væk fra terminalen. Der er en gratis pendulbus. Yderligere information om parkering (tlf.: +1(0)604 207 7077).