Services

Servicer

Hoteller

Der er flere hoteller, som ligger på lufthavnen. For eksempel, Hampton Inn Anchorage, der er kun et par miles væk. For flere hoteller og onlinereservationer, se venligst på Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en lang række hotelværelser til konkurrencedygtige priser.

Butikker og restauranter

Begge terminaler tilbyder forskellige valgmuligheder, som butikker, restauranter, barer og fastfood. Ud over dette, tilbyder den internationale terminal toldfrie indkøb.

Bagage

Bagageopbevaringen kan findes på begge terminaler. Afhængig af størrelse på bagagen, er prisen 5 dollar eller 7 dollar stykket per dag. Overfor Continental Airlines skranke, tilbyder Syd Terminalen også fryseopbevaring. Her er det muligt at nedfryse dine fisk for 12 dollar eller 15 dollar per kasse, per dag.

For tabte og fundne genstande, være venligst at kontakte kontoret, der ligger modsat Northwest Airlines skranke (C) (tlf.: +1 (0)907 266 2623).

Information

Alle terminaler har serviceskranker, som kan give dig information om lufthavnen og fartplaner. Disse skranker bliver serviceret af frivillige. I den sydlige terminal finder du Besøgendes Informationscenter i nærheden af ankomster (tlf.: +1(0)907 266 2437). I den internationale (Nord) terminal finder du Informationscenteret ved lobbyen (tlf.: +1(0)907 266 2657). Der er en anden Besøgendes Informationscenter i Transitområdet (tlf.: +1(0)907 248 0162).

Forretning

Lufthavnen tilbyder gratis Wifi internetadgang, og der er et mødelokale til rådighed i nærheden af Gate C-1. For mere information, tlf.: +1(0)907 66 7543.

Adgang for handicappede

Handicappede kan nemt få adgang til lufthavnen. For eksempel er der tilpassede elevatorer og toiletter. For assistance på stedet, kontakt venligst tlf.: +1(0)907 248 0378.

Andre servicer

Terminalerne har banker, vekselkontorer og pengeautomater. Der er meget kunst i lufthavnen. Du kan gå med din hund i flere af de henviste steder på begge terminaler.