Transport

Lokal transport

Tog

Lufthavnen har sin egen togstation, som kan nås med pendulbus. Der er et eldrevet tog forbindelse til centrummet af Baltimore. Destinationer på østkysten kan nås med Amtrak tog, mens MARC tog forbinder til Baltimore, Washington DC, Prince Georges County, Anne Arundel County og Harford County.

Bil og bus

Lufthavnen er beliggende langs I-195. Fra Washington tager du Washington-Baltimore Parkway til I-195/BWI. Fra Baltimore tager du Russell Street, som har forbindelse til Baltimore-Washington Parkway.

Der er flere busforbindelser: SuperShuttle (tlf.: +1(0) 800 258 3826), der forbinder lufthavnen til Baltimore City, Baltimore County, Washington DC og Virginia, Airport Shuttle (tlf.: +1(0)410 381 2772) kører til destinationer i Howard County og Maryland, BWI Express (tlf.: +1(0)202 637 7000) forbinder lufthavnen til Greenbelt metrostation i Washington.

Biludlejning - Baltimore-Washington International Lufthavn

Biludlejningsselskaber: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty har deres skranker i en separat bygning, på hjørnet af Stoney Run Road og New Ridge Road, som kan nås med pendulbus. Du kan bestille en udlejningsbil i forvejen på EasyTerra, som giver en sammenligning af flere udbydere.

Taxa

Der holder masser af taxaer uden for terminalen. De bruger alle taxameter, faste priser er ikke tilladt i Maryland. En tur til Baltimore koster omkring USD 32.00 og en tur til Washington omkring USD 80.00. For yderligere information (tlf.: +1(0)410 859 1100).

Lufthavnsparkering

Der er masser af parkeringspladser i denne lufthavn. Et elektronisk informationssystem guider dig til de tilgængelige parkeringspladser. Sidste øjebliks parkeringsinformation er også tilgængelig på radiostationen 1040 AM.

Parkeringspladsen i nærheden af terminalen (Hourly Parking) koster USD 2.00 per halv time med et maksimum af USD 20.00 per dag, de første 30 minutter er gratis. Parkering i Daily parkeringsplads koster USD 2.00 per time med et maksimum af USD 10.00 per dag. Langtidsparkeringsområdet koster USD 1.00 per time og USD 8.00 per dag. Både fra Daily parkeringspladsen og langtidsparkeringsområdet er der pandulbusser til terminalen. Hjemmesiden indeholder et kort over parkeringsmuligheder.