Billeje USA

Biludlejning i USA 

Generel information og regler 

Stort USA er perfekt til lange og omfattende bilture. Den relativt lave benzinpris, de fremragende forbindelser og brede veje, er med til at sikre uforglemmelige ture gennem landet med ubegrænsede muligheder. Komforten ved at køre blev født ud af nødvendigheden, da afstandene er enorme. Vejskilte viser mile og en mil er omkring 1,6 kilometer.

For at leje en bil i USA, skal du være 21 år gammel, og have haft dit kørekort i 1 år. Et gebyr for un chauffør under 25 år, kan opkræves. Bemærk at hastighedsgrænsen afviger fra stat til stat; et andet opmærksomhedspunkt er, at bilister på mange veje passerer langs højre og venstre side. Vær opmærksom på det, og skift ikke baner så ofte, eller som amerikanerne siger: 'Keep your lane!'.

Kørsel i USA med en udlejningsbil 

De vigtigste byer i USA ligger på vest- og østkysten. Langs vestkysten vil du finde byer som Los Angeles og San Francisco, og langs østkysten New York og Washington DC.

En dejlig tur er kørslen Los Angeles til Las Vegas. Turen er cirka 435 kilometer på Interstate 15 og fører forbi smukke natur. Kørsel på den legendariske Vegas Strip er også en oplevelse.  

Hvis New York er dit udgangspunkt, kan du vælge at besøge Niagara vandfaldet. Dette naturfænomen ved grænsen med Canada ligger 500 kilometer nordøst fra den største amerikanske by. Turen vil gå direkte igennem staten New York og vil tage omkring 5 timer at gennemføre.

Eventyrlystne rejsende kan beslutte sig for at rejse fra 'kyst til kyst', gennem Appalachian Bjergene, de endeløse Store Sletter og de barske Rocky Mountains, afgjort en legendarisk oplevelse...absolut den bedste. Den 5000 kilometers kørsel går gennem den berømte Route 66, næsten 4000 kilometer mellem Chicago og Los Angeles.

Udleje en bil i USA 

Alle de store lufthavne tilbyder en bred vifte af biludlejningsselskaber, såsom Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National. Du kan også bestille en udlejningsbil gennem EasyTerra. Denne hjemmeside sammenligner priserne for lokale biludlejningsfirmaer for din bekvemmelighed.