Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog på øen Hawaii.

Bil og bus

Lufthavnen ligger seks kilometer fra Honolulu og omkring 13 kilometer fra den populær Waikiki Beach. Gennem mange motorveje har lufthavnen let tilgængelighed med en udlejningsbil: Queen Liliuokalani Freeway (H1), Moanalua Freeway (H201) eller John Burns Freeway (H3).

Tre busser standser ved lufthavnen. Linje 19 og 20 kører til Honolulus bycentrum og til Waikiki. Linje 31 forbinder lufthavnen med Kalihi Transit Center og Tripler Army Medical Center. Der er flere busser på hovedvejen, som ligger i gåafstand fra terminalen.

Der er også en pendlerforbindelse, Waikiki Express, til hoteller på Waikiki Beach.

Biludlejning Honolulu Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Adskillige udlejningsfirmaer er til stede i Honolulu Lufthavn, herunder Avis, Budget, Dollar, Enterprise Hertz og National. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer fra AMPCO Express (tlf.: +1 808 861 8294). Taxaerne har et taxameter. En tur til Waikiki Beach skulle koste omkring 35-40 amerikanske dollars.

Lufthavnsparkering

Der er parkeringspladser ved alle terminaler og der er et parkeringshus ved Udenrigsterminalen. Antallet af parkeringspladser er begrænset, og derfor er der også et (langtidsparkerings) anlæg uden for lufthavnen. En pendulbus kører mellem denne parkeringsplads og terminalerne. Her koster parkering 12 amerikanske dollars per dag, med et minimum af to dage. Yderligere oplysninger gennem telefonnummeret +1 808 861 1260.