Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Houston Hobby Lufthavn.

Bil og bus

William P. Hobby Lufthavn ligger 11 kilometer sydøst for Houston på I-45, og er nemt at komme til. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Fra Curbzone 8A, offentlige METRO busser afgår til forskellige destinationer i Houston. Du kan også tage pendulbusser fra SuperShuttle (tlf.: +1(0)713 523 8888).

Biludlejning - Houston William P. Hobby Lufthavn

Skranker for biludlejningsselskaber er placeret på bagagehåndteringsområdet: Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, National og Thrifty. Du kan også bestille en bil i forvejen på EasyTerra, som giver en sammenligning af flere udbydere.

Taxa

Der er holder taxaer ved afgangen nær bagagehåndteringsområdet (Curb Zone 3). Der er faste priser til destinationer i Houston, men hvis beløbet, der vises på taxameter er lavere, så betaler du det. Den faste pris til centrummet af Houston er USD 22.00, om natten (20:00-06:00), er der et tillæg af USD 1.00.

Lufthavnsparkering

De fire stue-parkeringspladser er direkte tilsluttet til terminalbygningen. Op til fem timers parkering koster USD 1.00 i timen, hvorefter indføres prisen for en dag, som er USD 15.00. Parkering Cents parkeringsområde er beliggende umiddelbart ved siden af parkeringspladsen i gåafstand fra terminalen. Dér koster de første tre timer USD 2.00, efter det koster USD 6.00 per dag. Sidste øjebliks information om parkering tilbydes af radiostationen 1610 AM, men kan kun modtages tæt på lufthavnen.