Services

Servicer

Hoteller

Best Western McCarran Inn (tlf.: +1(0)702 798 5530) ligger i nærheden af lufthavnen. For flere hoteller og onlinereservationer, bedes du kigge på Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

Begge terminaler har mange butikker, restauranter og (snack) barer. Men prisen for mad og drikke er generelt meget høje.

Bagage

Bagagedepoter findes på flere steder i terminalerne, efter sikkerhedskontrol. Pris: USD 2 til USD 3 per kuffert. For tabte og fundne genstande, gå venligst til den centrale hal, eller kontakt tlf.: +1(0)702 261 5134.

Information

Alle terminaler har serviceskranker, hvor du kan få information om lufthavnen og tidsplaner. Der er informationssteder, hvor du kan bede om oplysninger ved at trykke på nul. Der er også mange frivillige i McCarran, der kan hjælpe dig. På forskellige steder i lufthavnen kan du få turistinformation, bestille hotelværelser, eller bestille en bil chauffør.

Forretning

Lufthavnen har internetforbindelse, oversættelse og fax faciliteter. For mere businessfaciliteter kan du henvende dig til af de mange hoteller i nærheden af lufthavnen. T2 har et VIP-rum.

Adgang for handicappede

McCarran har toiletter til personer med nedsat mobilitet og (TDD /LED) telefoner til hørehæmmede. Desuden har lufthavnen kørestolsramper og tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer

Alle terminaler har pengeautomater. T2 har en vekslingskontor. Der er fitnessfaciliteter med en sauna, et flymuseum, et kunstmuseum, legepladser og førstehjælpsstationer. Lufthavnen har også en hurtig check in service. Der er gratis computer kiosker (T1) og gratis trådløst internet.