Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til San Diego Lufthavn.

Bil og bus

San Diego lufthavn er let at nå gennem I-5. I nordlige retning tager du frakørslen San Diego Lufthavn, følg derefter skiltene til Hawthorn Street, hvilket fører til North Harbor Drive. Indgangen til lufthavnen vises efter et par miles. I sydlige retning tager du også frakørslen San Diego Lufthavn på I-5, det vil tage dig til Kettner Boulevard, drej til højre i krydset (trafiklys) med Sassafras, og drej til venstre ved næste lyskryds, nu er du på Pacific Highway, drej til højre ved Laurel Street gadekryds, til højre igen ved det næste lyskryds, nu er du på North Harbor Drive.

Mellem lufthavnen og centrummet af San Diego er der en bus hver 10 minutter, Flyer Route 992, som stopper ved begge terminaler og også stopper ved Santa Fe Depot (for Kyst tog) og Amtrak togstation.

Biludlejning - San Diego International Lufthavn

I terminalerne er der ingen biludlejningsskranker, som er beliggende umiddelbart uden for lufthavnen. Der er pendulbusser til kontorerne for Advantage, Alamo, Autorent, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox, Hertz, National, Pacific, Payless, Rent4Less, Thrifty og West Coast Rent-a-Car, som kan kontaktes gennem særlige telefoner eller gennem lufthavnens ambassadører (se under Information). Du kan også bestille en udlejningsbil i forvejen på EasyTerra, som giver en sammenligning af flere udbydere.

Taxa

Der holder masser af taxaer foran hver terminal. En ansat vil lede dig til den første tilgængelige taxa, medmindre du insisterer på at tage en anden taxa. Taxaselskaber, der opererer i lufthavnen omfatter: Airport Yellow Cab of San Diego (tlf.: +1(0) 619 234 6161) og Orange Cab (tlf.: +1(0) 619 291 3333).

Lufthavnsparkering

Der er en parkeringsplads foran hver terminal. Parkeringspris for den første time er USD 1.00, efter det er USD 2.00 per time. Den daglige pris for den første dag er USD 18.00 og efter det er USD 24.00 per dag. Der er tre langtidsparkeringsområder uden for lufthavnens lokaler med en daglig pris mellem USD 10.00 og USD 12.00. Fra disse områder på 3015 North Harbor Drive, 2395 McCain Road og 3302 Pacific Highway, er der pendulbusser, i grøn farve, orange og blå til terminalerne. For yderligere information om parkering (tlf.: +1(0)619 291 2087).